Katern

Oranje handbaldames trainden in Nieuwegein

Zondag 14 juli en woensdag 17 juli trainden de Oranje handbal dames in sporthal Galecop ter voorbereiding van de Olympische Spelen in Parijs. De leden van Handbalvereniging Nieuwegein mochten die zondag exclusief tijdens de training aanwezig zijn om te kijken. Door de jeugd waren van tevoren al mooie spandoeken gemaakt met teksten zoals: ‘Ga voor goud en zet hem op!’

De tribunes waren goed gevuld met ruim 200 enthousiaste leden en hun ouders. Met bewondering werd er gekeken naar de idolen van veel jeugdspelers. Na de training mochten de kinderen met de speelsters zoals bijvoorbeeld Estavana Polman op de foto en werden er volop handtekeningen uitgedeeld.

Op woensdag 17 juli jl. mochten vier kinderen van de E-jeugd; Dex, Anna, Noah en Fayen de gesigneerde shirtjes van oud Nieuwegein speelsters Laura van der Heijden en Angela Malenstein in ontvangst nemen. Deze krijgen een mooie plek in de kantine van de handbalvereniging in Nieuwegein!

Alle leden van HVN hopen natuurlijk dat de Oranje-meiden een onwijs mooi resultaat gaan neerzetten op de Olympische Spelen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk